Müsteri Hizmetleri
+90 216 394 5159
Türkçe English

Havalı Motor Revizyon GENEL BİLGİ

Hava ile çalışan motor ihtiyaçlarınız için şirketimizden bilgi alabilirsiniz.

KOMPAKT VE HAFİF...

havalı motor emsali güç üreten bir elektrik motoruna göre ¼ ağırlığında ve 1/6 hacmindedir. Büyüklüğü ve Ağırlığı göz önüne alındığında emsali elektrik motor tiplerine göre çok çok daha fazla güç üretmektedir.

KOLAY VE MASRAFSIZ UYGULAMA...

Hava hatları hemen hemen tüm endüstriyel tesislerin hemen her köşesinde bulunabilen düşük maliyetli hatlardır. Bir işletmenin vazgeçilmez ihtiyacıdır. Havalı motorlar hava olan her yerde ek bir tertibata veya işleme gerek kalmadan kullanılabilir, her türlü pozisyonda rahatça çalışabilir.

KOLAY YÖN DEĞİŞTİREBİLME...

Havalı motorlar iki yönde kayıpsız çalışabilmekte ve sadece ucuz bir pnömatik bir valf vasıtası ile uygulamada iki yönlü olarak görev yapabilmektedir hava ile çalışan motor çık hızlı bir şekilde yön değiştire bilmektedir.

EFEKTİF KULLANIM...

Havalı motor çıkış gücü hız-tork orantılı olarak sabit olup geniş bir hız-tork yelpazesinde çalışabilmektedir. Yük arttıkça devir ters orantılı olarak düşmekte, buna mukabil tork artmaktadır aynı oranda havalı motor ürünleri çap ve boy büyüdükçe tork değerleride artış göstermektedir.

DAYANIKLILIK...

Havalı Motor ısınma veya benzeri etkilenmeler olmaksızın sınırsız zaman yükte bekleyebilir, limitsiz olarak çalıştırılabilir veya durdurulabilir. Bu tip operasyonlardan zarar görmez havalı motor hava ile uygun yağlandığı taktirde kesintisiz çalıştırılabilinir..

DEĞİŞKEN TORK VE DEĞİŞKEN DEVİR...

Havalı motor torku hava basıncının ayarlanmasıyla kolayca kontrol edilebileceği gibi çalışma devride hava debisinin kontrolü ile arttırılabilir veya azaltılabilir. Bu ayarlamalar lineer olup herhangi bir kademe sınırlaması yoktur.

ORTAM ŞARTLARINDAN ETKİLENMEZ...

Uygun Havalı Motor, bulunduğu ortam şartlarından etkilenmez. Ortamdaki sıcaklık, vibrasyon, patlama ve vuruntular çalışma performansını değiştirmez. Üstün özelliklerinden dolayı bu tip uygun olmayan ortam şartlarındaki performansı, emsali motorlarla kıyaslanmayacak şekilde üstündür.

SAĞLAM...

Havalı motorlar Basit ve üstün yapısından ötürü çok az hareketli parçaya sahiptirler  neredeyse hiç bakım gerektirmez ve uzun süre sorunsuz çalışabilir.Pnomatik motor ürünleri keçe ve benzeri yanıcı elemanlar kullanılmadığı için sıcak ortamlarda da çok rahatlıkla kullanılabilmektedir.

KIVILCIM OLUŞTURMAZ...

Çalışma esnasında kıvılcım oluşturma ihtimali olmadığından dolayı Havalı Motor yanma ve patlama riski olan alanlarda sorunsuz çalışabilmekte ayrıca sağlam yapısı sayesinde de korozif ve tuzlu ortamlarda da rahatça çalışabilmektedir.



Havalı Motor Revizyon ÇEŞİTLERİ
  • Havalı Motor Revizyon
    Havalı Motor Tamir

  • Havalı Motor Revizyon
    Havalı motor ihtiyaçlarınız için şirketimizden bilgi alabilirsiniz.

  • Havalı Motor Revizyon
    Hava ile çalışan motor ihtiyaçlarınız için şirketimizden bilgi alabilirsiniz.

  • Havalı Motor Revizyon
    kamalı havalı motor.Havalı motor ihtiyaçlarınız için şirketimizden bilgi alabilirsiniz.

Copyright © 2013 Emin Endüstriyel
Tüm Hakları Saklıdır.